Grand Gala du Oscar

Onze eigen Oscar Awards Show

Op vrijdag 1 juli gaan we hopelijk weer met de gehele minor (als de coronamaatrdegelen dat dan toestaan) en de vakjury jullie commercials op het grote doek van bioscoop Het Ketelhuis bekijken tijdens de feestelijke Creating Campaigns that Count Oscar Awards Show. De Commercials worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Bart van Dam, regisseur bij en eigenaar en oprichter van Morethantv .

Het andere jurylid is Kelly Klingenberg, regisseuse, film- en programmamaker en voormalig marketing strateeg.  Zij beoordelen jullie commercials en verdelen de Awards voor de Beste Commercial. Verder zijn er Oscars voor de beste acteer prestatie en bepalen jullie zelf wie de publieksprijs wint. Dresscode black tie/gala. Om op het podium te komen en je award in ontvangst te nemen hoef je maar een ding te doen, een strak concept voor je eigen bedrijf visualiseren. Just do it!

Overzicht CCTV

 • Inspiratie opdracht

  Voor een goede start, dagen wij je uit voor de inspiratie opdracht. Daarbij luidt de vraag: “Hoe het product audiovisueel vorm te geven”

  Bekijk Inspiratie opdracht
 • Masterclass

  Tijdens de week krijg je meerdere masterclasses door professionals. Bof jij even!

  Bekijk Masterclass
 • Materialen

  Wat heb je allemaal nodig deze twee weken? Check het hier en zorg ervoor dat je alles hebt voor een succesvolle commercial video

  Materialen
 • Inspiratie

  Raak geïnspireerd door eerdere commercials gemaakt tijdens “30 Seconds of Sales” en later “Creating Campaigns that Count”.

  Inspiratie
 • Camera en montage

  Hier leggen we uitgebreid uit hoe je het beste omgaat met de professionele camera die je gratis kan lenen bij de HvA.

  Camera en montage
 • Grand Gala du Oscar

  Aan het einde van de rit laten we de beste commercials zien op het grote witte doek in het Ketelhuis op de oscar gala. Zal jou video ook hier te beleven zijn?

  Grand Gala du Oscar
 • CCTC zoom meetings en colleges

  Hier staat een verzameling van (bijna) alle zooms van vorig semester. Heb je vragen? Laat het ons gewoon weten!

  CCTC zoom meetings en colleges
 • Draaiboek + Notion oplevering

  De eindbeoordeling wordt gedaan naar de content die je na afloop van de CCTC week in je Notion plaatst. De beoordeling vind plaats meteen na het Oscar gala.

  Draaiboek + Notion oplevering