Minor 34

Download de app

Hi daar! Speciaal voor jou, een ondernemer van minor ondernemerschap, hebben wij een app ontwikkeld. Namelijk de minor in the pocket app!

Het is een applicatie die je kan gebruiken op je telefoon, laptop of desktop pc voor de volgende zaken:

  • Je eigen biografie pagina aanvullen met informatie over jezelf
  • Al je  (aankomende) medestudenten alvast te leren kennen
  • Ontdekken wie alle coaches zijn en wat ze zoal doen

Later in het jaar zullen we de app updaten met meer functies zoals koppeling naar de website, het rooster, je werkplek reserveren in de Studio en nog meer.

Je dient je aan te melden met het e-mail adres waarmee je hebt ingeschreven. Anders gaat het niet lukken om binnen te komen. Succes!

Minor in de Pocket App

Rooster

Startup factory

De Startup factory is het begin van je minor Ondernemerschap. Alles staat of valt met jouw ondernemende houding en gedrag. Dat geldt voor alles en niet alleen voor de komende twee weken, waarvoor fulltime aanwezigheid en commitment is vereist. De komende weken zijn het fundament waar je op voortbouwt. Ben jij er klaar voor?

Startup factory

Sprints

  • Branding en marketing sprint

    De basis voor jouw merk. De basis voor het vinden, binden en boeien van jouw klanten.

    Dinsdag 4 oktober t/m vrijdag 7 oktober

    Bekijk sprint

Ondernemende prestaties (OPS)

Workshops

Gebeurtenissen

Hoe haal ik mijn minor?

Het doel van de minor ondernemerschap is het opzetten van een echte onderneming, die marktacceptatie heeft en omzet maakt. De minor ondernemerschap kent geen tentamens.

Er zijn wel bedrijf assessments,  Ondernemende Prestatie en een portfolio  die je moet inleveren en op wordt beoordeeld.

Beoordeling

Ontmoet de coaches

Tijdens de minor ondernemerschap van de HvA word je intensief begeleid door een coach. Onze coaches zijn allemaal opgeleid in en hebben jarenlange ervaring met ondernemerscoaching. Elke week heb je een coachgesprek, waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod komen.

Bekijk de Coaches

Vragen?