Wie ben ik?

De ervaringen van het opzetten van een eigen bedrijf, het produceren van films en commercials die ik heb neem ik allemaal mee in mijn coachings en lessen. Betreffende coaching over positionering, visuele branding, en campagnes mogen alle teams de gehele minor bij me komen voor een consult. Bel/app me voor een afspraak op woensdag of donderdag. Dat kan in de Studio maar kan ook op een andere inspirerende lunch plek! 06 21 15 71 20

Sinds 1993 heb ik mijn eigen  film bedrijf.  Tot 2007 maakte ik daarmee speelfilms en commercials. Dat was heel spannend, inspirerend, waanzinnig en rijkmakend. Een paar jaar geleden ben ik meer inhoudelijke producties gaan maken,  die dichter bij mijn eigen interesses liggen. Dat zijn documentaires, bedrijfsfilms, portretten.

In  2008 heb ik een “positionerings week”   voor de minor ondernemerschap opgezet.  “30 Seconds of Sales”.  Hierin leerde je in een “crashcourse”  van een week  een eigen commercial te maken voor je eigen bedrijf. In 2020 is “30 Seconds of Sales” veranderd in “Creating Campaigns that Count” waarbij het niet alleen meer gaat om de commercial maar ook hoe je je bedrijf neerzet via allerlei (sociale) media. Je commercial is hierbij meer verworden tot een soort kern in een veel bredere reclamecampagne. Wat we nog wel altijd zullen blijven doen is aan het eind van de module je eigen commercial samen met de vakjury bekijken tijdens het ” Grand Gala du Oscar” in de bioscoop.

“prepare, shoot, sell!”