Coaches

Wie wordt jouw coach?

Tijdens de minor ondernemerschap van de HvA word je intensief begeleid door een coach. Onze coaches zijn allemaal opgeleid in en hebben jarenlange ervaring met ondernemerscoaching.

Elke week heb je een coachgesprek, waarin uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Naast je eigen coach, kun je ook altijd andere coaches aanspreken of benaderen.

Klik op de afbeeldingen om de coaches beter te leren kennen!

Teamontwikkeling

Misschien ben je aan de minor begonnen in een team met medestudenten die je al jaren kent, en misschien zijn je mede-ondernemers helemaal nieuw voor je. In elke onderneming is het van belang dat je elkaar kunt vertrouwen, afspraken maakt en nakomt, en elkaar stimuleert om zo goed mogelijk te groeien. In elke samenwerking ontstaan soms strubbelingen. Met je coach bespreek je de samenwerking in het team.

Conceptontwikkeling

Bij de ontwikkeling van je product/dienst doorloop je natuurlijk vele fasen en prototypes. Je coach kan waardevolle feedback geven over je conceptontwikkeling, en vragen stellen over de richting die het opgaat. Je coach kan je ook richting geven als er kennis of vaardigheden ontbreken binnen het team, waar je die kunt halen.

Netwerken

Een goed netwerk is onontbeerlijk voor elke startende onderneming. Je kunt gebruik maken van het netwerk van je coach, of het nou gaat om de conceptontwikkeling, partnerships, of toegang tot de markt.

Assessment voorbereiding

Met je assessor heb je afspraken gemaakt over targets en over de manier waarop je die gaat halen. Je coach helpt je met het voorbereiden op de verschillende assessments tijdens de minor. Hoe vier je je successen, en hoe reflecteer je het beste op tegenslagen?

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de ontwikkeling van je concept en het bedrijf er omheen, is coaching ook gericht op je individuele ontwikkeling als ondernemer. Ondernemerschap is immers sterk verbonden met ondernemend gedrag en je eigen persoonlijke stijl van ondernemen. Je coach houdt je een spiegel voor, en helpt je te ontdekken welke ondernemende competenties je het beste verder kunt ontwikkelen.

Vragen?