Partners

De minor ondernemerschap levert elk halfjaar gemiddeld 40 ondernemingen op. Startende studenten die de opstartfase van hun bedrijf begeleid meemaken. De docenten en coaches van de HvA staan hier niet alleen voor.

Via gastcolleges, gastsprekers bij broodje kaas, gebruik van externe netwerken en toeleveranciers zorgen wij ook voor externe know-how.  Hier onder treft u een aantal partners aan met wie wij samenwerken om onze studenten maximaal te begeleiden in de opstartfase van hun bedrijf.

HRMForce

Om je te helpen bij je ontwikkeling tijdens de minor werken we samen met onze HR-partner, Hrmforce. Via persoonlijkheids- en gedragstesten krijg je de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in je groei als ondernemer. We hebben hierbij een keuze gemaakt over de timing van de test en de ontwikkeling van de onderneming. Zo maak je tijdens minor gebruik van persoonlijke ontwikkeling testsoftware waarvan je je hele leven lang profijt van gaat hebben.

Bekijk HRMforce

Legalloyd

Legalloyd is een tech gedreven onderneming. Zij integreren software echt met advocatuur, als eerste in Nederland. Zij zijn je business partner voor transacties, contracten en strategisch advies. Al jaren lang partner van de minor ondernemerschap met het verlenen van goede juridische templates. Denk aan contracten, algemene voorwaardes en meer!

Bekijk Legalloyd
armand-troopdesign-minor

Troop Design

Naast het het coachen van de ondernemers is Armand Bissesar mede-eigenaar van Troop Design, een digitaal ontwerpbureau voor de optimale online-ervaring van jouw onderneming. Armand heeft zelf ook de minor ondernemerschap gevolgd en kan nu met trots vertellen dat hij op een dubbele manier verbonden is met de minor ondernemerschap. Zo is Troop Design partner voor de minor ondernemerschap voor de website, app en andere zaken. Verder is Troop Design aanwezig bij het Boost Your Business event.

Wil je sparren of connecten met Troop Design? Laat het Armand weten!

Bezoek Troop Design

University Store

University Store is een innovatief retailconcept waar producten van ondernemende HvA studenten te zien en te koop zijn in het welbekende Wibauthuis. Wist je dat ?De University Store is begonnen als een initatief vanuit de Minor Ondernemerschap.

Het is ook de plek waar accessoires van de succesvolle collab HvAxPatta verkocht worden. Bij de minor Ondernemerschap ontstond in 2019 de wens om studenten samen met Patta een college hoodie te laten ontwerpen. De wens om samen te werken met de HvA lag ook Patta oprichter Edson Sabajo zelf. Hoe tof?!

Bezoek de University Store

Unit4

Unit4 is een wereldwijde organisatie op het gebied van kantoorautomatisering. Overheden en opleidingsorganisaties over de hele wereld werken samen met applicaties van Unit4. Ook is Unit4 een grote speler binnen de accountancy en belastingadviseurs. In Nederland is Unit4 hierin marktleider. Unit4 ondersteund en helpt ondernemers op het gebied van software. Dit geldt met name voor de financiële administratie maar ook voor de aangiften van Omzetbelastingen, opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP) en de aangiften van Inkomsten belasting of Vennootschapsbelasting. Voor startende ondernemers hebben we interessante aanbiedingen en documentatie, klik hier voor meer informatie.

Buiten het feit dat Unit4 startende ondernemers diverse begeleidingsmogelijkheden van ondersteuning bieden, werkt Unit4 mee aan de opleiding zelf. Unit4 levert aan de studenten de software om de aangifte- Inkomstenbelasting voor ondernemers, de Omzetbelasting en opgaaf ICP op te stellen. Daarnaast levert Unit4 ook een bijdrage aan het college Fiscaalrecht voor inkomstenbelasting.

Visma

Jou helpen je ambities waar te maken. Dat is waar het met Visma eAccouting om draait. Dat doen we door je alles te bieden voor het voeren van een administratie. We geloven namelijk dat inzicht in je cijfers de basis vormt voor het behalen van je doelen. We horen start-ups vaak zeggen dat ze hun administratie maar moeilijk vinden. Daarom hebben wij Visma eAccounting speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Online software die de administratie zo eenvoudig mogelijk maakt. Je wilt toch lekker kunnen ondernemen en weten waar je het voor doet?

Met Visma eAccounting bieden we je innovatieve en eigentijdse software. Met de nieuwste technieken wordt je administratie bijna volledig geautomatiseerd. Jij geeft de input en Visma eAccounting rekent alles voor je door. Wij zijn er van overtuigd dat jij zo eenvoudig je administratie kan doen.

Wij zijn er trots op dat we met Visma eAccounting al meer dan 85.000 ondernemers helpen hun doelen te realiseren.

We helpen ook graag jouw ambities waar te maken. Daarom ondersteunt Visma Software het programma van de Minor Ondernemerschap van de HvA door Visma eAccounting gratis beschikbaar te stellen voor studenten. Daarnaast belonen we de beste pitch tijdens het elevator pitch event met een prijs van 1000 euro!

Ontdek Visma