Draaiboek + Notion oplevering

Draaiboek

◦ Het Draaiboek bestaat uit: Concept, Scenario/Script, Storyboard, Callsheets, Motivatie (waarom ga je filmen zoals je gaat filmen).

Deze worden gezamenlijk in een .pdf formaat geplaatst op je notion met op de voorpagina: Teamnaam, Teamleden, Teamnummer.
◦ De opgeleverde documenten tonen aan dat de onderneming, mede door gebruik van consults en colleges, een effectief en passend concept heeft ontwikkeld dat zowel product als onderneming op verrassende en originele wijze weergeeft.

Verder is je “roll out strategy van groot belang. Wat ga je waar, wanneer, waarom en hoe plaatsen? En op welk medium en in welk vorm?

CCTC campagne rollout strategie 

Hier een schema, geef het zelf vorm, kort, krachtig en overzichtelijk.

Notion content 2x A4

De eindbeoordeling wordt gedaan naar de content die je na afloop van de CCTC week in je notion plaatst. De beoordeling vind plaats meteen na het Oscar gala van (nader te bepalen datum).

Je maakt voor deze module een notion aan in je portfolio. Al het materiaal dat jullie inleveren, inspiratie, draaiboek en film, plaats je in je notion.

◦ De campagne is op 1 a4 beschreven met daarin: opzet, onderzoek, idee, uitvoering, onderbouwing en wat visuals, en richtlijnen voor gebruik op verschillende media. In dit document zet je ook de link naar de 30 seconden commercial.

◦ de 2e A4 is de A4 die je hebt gevormd  tijdens de opdrachten tijdens de kick off.

◦ voor de de commercial maak je een draaiboek, hierin staat alles wat je organiseerd om je commercial en eventueel andere visuals te gaan vormgeven, filmen, fotograferen, illustreren, dit draaiboek plaats je als 3e item ook in je notion.
Samengevoegd vormt dit de ruggegraat van de onderbouwing, de uitvoering en verbeelding van je campagne.

Deadline van je complete notion is (waarschijnlijk ergens in januari) 17:00u

Overzicht CCTV

 • Inspiratie opdracht

  Voor een goede start, dagen wij je uit voor de inspiratie opdracht. Daarbij luidt de vraag: “Hoe het product audiovisueel vorm te geven”

  Bekijk Inspiratie opdracht
 • Masterclass

  Tijdens de week krijg je meerdere masterclasses door professionals. Bof jij even!

  Bekijk Masterclass
 • Materialen

  Wat heb je allemaal nodig deze twee weken? Check het hier en zorg ervoor dat je alles hebt voor een succesvolle commercial video

  Materialen
 • Inspiratie

  Raak geïnspireerd door eerdere commercials gemaakt tijdens “30 Seconds of Sales” en later “Creating Campaigns that Count”.

  Inspiratie
 • Camera en montage

  Hier leggen we uitgebreid uit hoe je het beste omgaat met de professionele camera die je gratis kan lenen bij de HvA.

  Camera en montage
 • Grand Gala du Oscar

  Aan het einde van de rit laten we de beste commercials zien op het grote witte doek in het Ketelhuis op de oscar gala. Zal jou video ook hier te beleven zijn?

  Grand Gala du Oscar
 • CCTC zoom meetings en colleges

  Hier staat een verzameling van (bijna) alle zooms van vorig semester. Heb je vragen? Laat het ons gewoon weten!

  CCTC zoom meetings en colleges
 • Draaiboek + Notion oplevering

  De eindbeoordeling wordt gedaan naar de content die je na afloop van de CCTC week in je Notion plaatst. De beoordeling vind plaats meteen na het Oscar gala.

  Draaiboek + Notion oplevering