Wie ben ik?

Mijn naam is Thijs Haverkamp, sinds 2020 betrokken bij de HvA. Ik werk als communitymanager bij de Green Office van de HvA waarbij ik door de hele HvA aan de slag ben met duurzame ontwikkeling. Een geweldig mooie uitdaging! Ik ben erg blij dat ik mijn passie voor duurzaamheid nu kan combineren met mijn liefde voor onderwijs. In deze rol en mijn vorige baan heb ik een groot netwerk kunnen opbouwen rond duurzame thema’s. Sinds 2021 ben ik met veel plezier coach en docent bij de minor ondernemerschap.

Ik zet graag het geweldige netwerk van de Green Office en mijn persoonlijke enthousiasme in om de studenten van de minor ondernemerschap te helpen met het ontwikkelen van hun mooie diensten en producten die hopelijk de maatschappij een stukje mooier maken! Als coach vraag ik een proactieve houding en eerlijke, duidelijke communicatie van mijn studenten, zodat het mogelijk is de mooie ideeen uit te laten groeien tot sterke ondernemingen die wat bijdragen aan de maatschappij.

Vragen over SDG's

Heb je een vraag over impact, SDGs of andere vragen over duurzaamheid? Klop vooral bij mij aan!

SDG’s (OP1)

Ik zet graag het geweldige netwerk van GO HvA en mijn persoonlijke enthousiasme in om de studenten van de minor ondernemerschap te helpen met het ontwikkelen van hun mooie diensten en producten die hopelijk de maatschappij een stukje mooier maken! Als coach vraag ik een proactieve houding en eerlijke, duidelijke communicatie van mijn studenten, zodat het mogelijk is de mooie ideeën uit te laten groeien tot sterke ondernemingen die wat bijdragen aan de maatschappij.