Mijn verhaal

Mijn naam is Jessica Singh en heb inmiddels 3 jaar geleden net als jullie nu de Minor Ondernemerschap gevolgd. Ik zat toen in het HvAxPatta team: dit was een enorm succes en ik heb echt een geweldige tijd gehad. Jullie staan nu aan het begin van de minor en ik kan niet wachten aankomende tijd samen met jullie door te brengen en weer te genieten van alle ondernemingen.

Naast HvAxPatta leid ik samen met Mariëtte de University Store, dit is een winkel in de centrale hal van het Wibauthuis waar je producten kunt komen van HvA studenten, een podium voor ondernemerschap en wie weet binnenkort voor jouw product/idee.

Ik ben ontzettend creatief en hou van branding, campagnes en marketing.

Over mijn foto

Ik sta op de foto met mijn kinderboek. Ik heb het kinderboek ‘Ik kom van Dichtbij, maar ook van Verweg’ uitgebracht voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Het boek gaat over bicultuur opgroeien

Ik kom van Dichtbij, maar ook van Verweg gaat over het hebben van verschillende culturele identiteiten. Auteur Jessica Singh is een kind van een Indiase vader en Nederlandse moeder.  Jessica weet uit ervaring hoe verwarrend opgroeien in gemengde culturen kan zijn. Dit kan vragen oproepen als: ‘Waar hoor ik het meest bij?’ en ‘Moet ik kiezen?’. Met dit prentenboek geeft ze kinderen op een laagdrempelige manier mee dat je niet hoeft te kiezen: beide culturen maken je wie je bent.
Meer weten? www.jessicasingh.nl

Zoals je kunt lezen gaat diversiteit, inclusie en een voorbeeldfunctie zijn in deze maatschappij mij erg naar het hart. Ik help daarom met aan liefde mee als je binnen je start-up een vraagstuk hebt over deze onderwerpen.

Tot snel!

Jessica