Mijn verhaal

Hoe ben ik bij de minor terecht gekomen?
Alweer een tijdje terug heb ik zelf deze minor mogen volgen en wat was  leerzaam, maar vooral ook erg leuk! Ik zat in het HvAxPatta team en heb de collectie mogen uitbreiden met een nieuwe hoodie en accessoireslijn. Daarna heb ik stage gelopen bij de minor voor HvAxPatta, maar ook voor de University Store. De University Store is een prachtige winkel in het Wibauthuis waar je niet alleen de HvAxPatta collectie kunt kopen, maar ook producten van start-ups van HvA studenten. Je vindt er veel gave producten van studenten die net als jullie deze minor hebben gevolgd. We zijn elke dag geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur dus kom vooral gezellig langs! Inmiddels werk ik bij de minor voor het bovenstaande + coaching.

Mijn specialisaties en eigen prentenboek
Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Creative Business met de specialisaties: tekstschrijven, branding, content creatie en storytellingmarketing. Ik ben afgestudeerd met een eigen product: een prentenboek voor kinderen 4 t/m 6 jaar wat gaat over het hebben van ouders met elk een andere culturele identiteit. Dit kan soms verwarrend zijn voor kinderen en ik wil kinderen graag op een amuserende manier meegeven dat kiezen niet hoeft: beide culturele maken je tot wie je bent. Extra leuk: mijn prentenboek: ‘Ik kom van Ver Weg, maar ook van Dichtbij’ komt eind september 2021 ook daadwerkelijk uit. Ik kijk hier ontzettend naar uit.

Kortom: storytelling, branding, creativiteit, socials en teksten schrijven daar hou ik van. Ik kan echt intens gelukkig worden als de branding van een product goed in elkaar zit. Dat je een pakketje besteld en dat het product helemaal in style (duurzaam) wordt geleverd. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen! We leven in een tijd van millennials die warm worden van visuele uitstraling en een mooi verhaal. Met een goed product, de juiste branding en storytelling kom je een heel eind. Het gaat niet alleen om het product, maar ook om de beleving en het gevoel dat je de klant geeft.

Voor vragen over mijn specialisaties, HvAxPatta, University Store of wil je gewoon even kletsen: je mag me altijd mailen of bellen!