Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Armand Bissesar! Ondernemerschap heeft een speciaal plekje in mijn hart. Waarom? Lees vooral verder.

Hoe kan ik jou helpen als coach?

Als coach ben ik vooral gespecialiseerd in:

  • Het ontdekken van het DNA van je bedrijf (Golden Circle)
    • Waar staat je bedrijf voor en waarom? Welke doelgroep ga je van dienst zijn?
  • Online kanalen inrichten en resultaten krijgen
    • Zoals je website, je webshop of social media.
  • User Experience Research
    • Juiste vragen stellen aan al je stakeholders om zo te juiste behoeftes in kaart te brengen;

Mijn doel is om jou als ondernemer te laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk.

Zo help ik je ook bij het vinden van je eigen ondernemers mindset door vragen te bespreken als; Wat is je drijfveer? Wat zijn momenteel obstakels in je leven? Waar ligt je passie? Welke manier van werken vind je fijn?

Ik luister graag naar je en vooral hoe je zelf denkt te groeien. Daar help ik je graag mee!

Zelf heb ik ook de leukste en tofste minor in 2018 gevolgd én sta ik dichtbij de huidige moderne cultuur van de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Durf te dromen

Het leven is naar mijn mening veel te kort om niet een poging te wagen om te streven naar  je “ideale” leven. Stel jezelf eens de vraag: hoe ziet mijn ideale leven eruit en hoe kan ik dat bereiken? Durf te dromen!

Ik kwam erachter dat ik voor mijn ideale leven het avontuur diende aan te gaan om mijn eigen onderneming te starten.

Een leven met als ondernemer betekent voor mij om alle dingen te doen die ik graag wilt doen. De mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe hoog of laag de frequentie is waarmee je werkt. Maar ook om te bepalen wanneer je tijd neemt voor jezelf of de tijd  met je naasten doorbrengt. Ik zie het vooral als een voortdurend avontuur vol passie, spanning, goede energie en lessen. Niet altijd even makkelijk maar daar kies je bewust voor.

Vind je het lastig om erachter te komen wat je moet doen om naar je ideale leven te groeien? Als jouw coach ga ik graag met je in gesprek om het hier over te hebben naast het coachen van je bedrijf.

 

Troop Design, CMD Amsterdam en Mijn Hindoeïsme

Naast het coachen bij de minor ondernemerschap help ik ook ondernemers groeien met mijn eigen bedrijf, Troop Design. Met Troop helpen wij ondernemers succesvoller, slimmer en efficiënter te zijn met hun onderneming door middel van de juiste website & business coaching.

Voor de minor ondernemerschap was ik alumni coördinator bij mijn oude studie CMD Amsterdam voor het doorontwikkelen van de CMD Amsterdam alumni community.

Daarnaast ben ik een van de oprichters van Mijn Hindoeïsme, een stichting die zich inzet voor het waarborgen van het Hindoeïsme middels evenementen en ons online platform.

Ik heb er onwijs veel in, hopelijk jij ook!

Wil je even sparren over iets of heb je een vraag? Contacteer me gerust!