Wie ben ik?

Yooo! Mijn naam is Armand Bissesar, ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam. Het ondernemen heeft een speciaal plekje in mijn hart. Waarom? Lees vooral verder

?


Hoe kan ik jou helpen als coach?

Als coach ben ik vooral gespecialiseerd in het ontdekken wat het DNA is van je bedrijf, hoe je digitale impact kan maken met digital design(bijv. websites/apps) en online marketing. Daarnaast kan ik helpen bij het creëren of scherp houden van de juiste ondernemers mindset. Denk hierbij aan vragen zoals; Wat is je drijfveer? Hoe kan je het beste online verkopen? Wat voor impact wilt je bedrijf maken? Wie zijn de doelgroepen? Welke digitale oplossing werkt het beste voor jouw bedrijf?

Daarbij heb ik zelf ook de leukste en tofste minor in 2018 gevolgd én sta ik dichtbij de huidige moderne cultuur van de laatste trends en ontwikkelingen. Door die kennis en ervaringen denk ik graag met jou en je bedrijf mee hoe jij/jullie impact kunnen maken!

 

Durf te dromen

Het leven is naar mijn mening veel te kort om niet een poging te wagen om te streven naar  je “ideale” leven. Stel jezelf eens de vraag: hoe ziet mijn ideale leven eruit en hoe kan ik dat bereiken? Durf te dromen 

?

Ik kwam erachter dat ik voor mijn ideale leven het avontuur diende aan te gaan om mijn eigen onderneming te starten.

Een leven met als ondernemer betekent voor mij om alle dingen te doen die ik graag wilt doen. De mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe hoog of laag de frequentie is waarmee je werkt. Maar ook om te bepalen wanneer je tijd neemt voor jezelf of de tijd  met je naasten doorbrengt. Ik zie het vooral als een voortdurend avontuur vol passie, spanning, goede energie en lessen.

Vind je het lastig om erachter te komen wat je moet doen om naar je ideale leven te groeien? Als jouw coach ga ik graag met je in gesprek om het hier over te hebben naast het coachen van je bedrijf!

 

Troop Design, CMD Amsterdam en Mijn Hindoeïsme

Naast het coachen bij de minor ondernemerschap ben ik bezig met het maken van digitale oplossingen via mijn eigen digital agency, Troop Design. Bij Troop houden we ons bezig om bedrijven op een waardevolle wijze te laten groeien naar hun maximale potentie. Dit doen we door het realiseren van passende digitale oplossingen zoals websites, landingspagina’s, apps en meer.

Hiernaast zet ik mijzelf in als alumni coördinator bij mijn oude studie CMD Amsterdam, voor het doorontwikkelen van de CMD Amsterdam alumni community. Daarnaast ben ik een van de oprichters van Mijn Hindoeïsme. Hiermee zetten we ons in voor het waarborgen van het Hindoeïsme middels evenementen en ons online platform.

Ik heb er onwijs veel in, hopelijk jij ook!

Wil je even sparren over iets of heb je een vraag? Contacteer me gerust!