Wie ben ik?

Als coach, trainer en docent bij de minor ondernemerschap werk ik met veel plezier en energie om ondernemers te stimuleren en begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Voor de minor organiseer ik een aantal evenementen en ben ik verantwoordelijk voor het vakgebied Netwerken. Daarnaast ben ik DYP expert. Zit je in een dip? kom dan naar DYP..

In 2013 heb ik mijn eigen onderneming Bloknoot opgezet. Bloknoot maakt notitieblokken van 100% nederlands hout die een leven lang meegaan voor de particuliere en zakelijke markt. We hebben de publieksprijs op de Promzbeurs gewonnen en liggen in diverse winkels in Nederland en België. In 2016 heb ik het bedrijf overgedragen aan partners en ben ik aan een volgend project begonnen – een baby 

?
 Nu Sol al weer wat groter is, ben ik bezig met een nieuwe ondernemersdroom. Ik heb een master onderwijskunde gehaald en heb een spel ontwikkeld over kansenongelijkheid. We verkopen het spel onder andere via Bol.com en geven trainingen en workshops over kansenongelijkheid. Meer info is te vinden via: www.iq110.nl

Mijn interesses en expertise liggen o.a. bij spelontwikkeling, crowdfunding, sociaal ondernemerschap, nieuwe businessmodellen, (financieel) inzicht creëren, strategisch denken, netwerken, groothandel- en retailkanalen, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben van nature enthousiast en creatief en werk graag samen met harde werkers en gedreven ondernemers.

Extra interesse: Als er teams zijn met een dip… kom naar Dyp! Ik help jouw team in 1,5 uur uit de dip. Of het nu gaat over moeizame samenwerking, communicatie, teleurstellingen, demotivatie of andere dips… ik garandeer je nieuwe energie en nieuwe inzichten waarmee jullie weer verder kunnen.

Dymphna Snijders Blok

d.snijders.blok@hva.nl 0633045451