Boost Your Business

Welkom bij Boost Your Business

7 en 8 November @ studio HvA

Waar we je de gelegenheid bieden om te groeien, te leren en te floreren in de ondernemerswereld. Dit tweedaagse evenement is onmisbaar voor iedereen die serieus bezig is met ondernemen.

Ben je er klaar voor om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Kom dan naar het Boost Your Business-evenement. Deze tweedaagse bijeenkomst is zorgvuldig ontworpen om jou te voorzien van de essentiële tools, kennis en waardevolle connecties die je nodig hebt om je ondernemersvaardigheden te versterken.

Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint, Boost Your Business biedt de inzichten en kansen die je niet wilt missen. Klaar om je ondernemersreis te versnellen? Schrijf je in en maak je gereed voor deze waardevolle ervaring!

De Boost Your Business App

Deze app is alleen toegankelijk voor de studenten en de experts van de minor Ondernemerschap en overige deelnemende minoren.

Met de Boost Your Business App heb je alle tools binnen handbereik om het meeste uit het evenement te halen. Of je nu een student bent die het programma wil doornemen of een ondernemer die op zoek is naar experts om mee te praten, deze app is jouw ultieme gids.

Wat kun je in de app doen?

 • Bekijk het Programma: Ontdek de agenda en zie wat er op elk moment gebeurt tijdens het evenement. Plan je dag en mis geen enkele waardevolle sessie.
 • Bekijk Experts: Leer meer over de experts die beschikbaar zijn voor Table Talks. Ontdek hun achtergrond en expertisegebieden, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw startup.

Ga naar de app

Wat gebeurt er bij Boost Your Business

 • Grand Opening

  Op 8 november openen we de dag gezamenlijk en gaan we luisteren naar  inspirerende gastsprekers uit de wereld van ondernemerschap. Ze delen hun persoonlijke verhalen, inzichten en geheimen van hun succes. Dit is jouw kans om te leren van de besten en om jezelf te laten inspireren door de mogelijkheden die voor je liggen.

 • Table Talks

  Bij Table Talks bieden we jou de kans om een-op-een te zitten met ervaren experts uit het werkveld. Dit is dé gelegenheid om je brandende vragen over je onderneming te stellen en waardevol advies te ontvangen.

  Hoe werkt het?

  In vier ronden van elk 20 minuten kun je met maximaal vier experts spreken. Dit geeft je de mogelijkheid om gericht advies te krijgen op de vakgebieden waar jouw startup een boost kan gebruiken. Kijk goed naar de experts en maak een weloverwogen keuze. Welk vakgebied is het meest relevant voor jouw startup? Welke expert kan jou het beste helpen?

 • Pitchbattle

  Wat is het geheim van een overtuigende pitch? Dat leer je tijdens onze pitchtraining en workshop, waar we je begeleiden om jouw pitch tot in de puntjes te perfectioneren. Maar waarom? Omdat we je willen klaarstomen voor de ultieme uitdaging: de Pitchbattle.

  Wat kun je verwachten?

  In de Pitchbattle krijg je de kans om voor een jury van doorgewinterde professionals te pitchen. Dit is dé gelegenheid om te bewijzen wat je onderneming waard is en om je ideeën met passie en overtuiging te presenteren. Onze pitchtraining heeft je voorbereid op dit moment, en nu ben je klaar om te schitteren.

  Maar dat is niet alles! De inzet is hoog, want de winnaar gaat niet met lege handen naar huis. Dankzij de gulle sponsoring van Visma kun je een prijs van maar liefst 1000 euro in de wacht slepen