Broodje kaas

Inspiratie en netwerken onder het genot van een lekkere boterham met kaas, smeerkaas, pindakaas

Wat voor broodje kaas neem jij?

Tijdens ‘Broodje Kaas’ lunch meetups komen er elke week interessante sprekers, die vertellen over zichzelf, ondernemen en hun visie op ondernemen. Ze vertellen over hun persoonlijke ervaringen, blunders, trends, tips, valkuilen en nog veel meer. Ondernemen tijdens lunchtijd, efficiënter je tijd gebruiken kan niet.

Broodje Kaas is het moment in de week om gezellig bij elkaar te komen en je te laten inspireren door interessante verhalen.

Wat zit er in voor jou? Broodje Kaas biedt studenten de mogelijkheid hun eigen onderneming voor te leggen aan sprekers, ondernemers en andere bezoekers. Wie weet haal je zo wel een belangrijke klant binnen! Bovendien hoef je zelf niet voor lunch te zorgen, de boterhammen zijn geregeld:-) Zorg dus dat jij op de ingeplande ‘broodje kaas’ dagen op woensdag 12.00 in de studio bent.

De lunch meetups ‘broodje kaas’ zijn  vooral een moment waar ondernemers hun manier van werken toelichten en gesprekken en discussies met studenten aangaan. Sprekers worden gevraagd welke informatiebronnen ze in de gaten houden. Welke netwerk tips en sales tips ze hebben. Welke waanzinnige blunders ze gemaakt hebben en waar ze trots op zijn.

Je kunt als student zelf bepalen welke ondernemers je graag wilt ontmoeten. Heb jij een leuk idee? Laat het weten en help met het regelen van een van de broodjes kaas.

Broodje Kaas is kortom ondernemen, netwerken en geïnspireerd te worden door elkaar.

See you in studio HvA!

Vragen?