Wie ben ik?

Hallo lezer

Leuk dat je de moeite neemt nieuwsgierig te zijn!

Als je meer beter wilt leren kennen verwijs ik graag naar mijn linkedin pagina. Of beter, spreek me aan als je me op de minor ziet lopen.

Toch even kort voorstellen:

Sinds 2005 ben ik verbonden als ondernemer aan de minor ondernemerschap. Hierbij heb ik als focus, acquisitie strategieën, marketing, verkooptechnieken en de ontwikkeling van business modellen. Dit is geen toeval, vanuit mijn ervaring draag ik deze onderwerpen een warm hart toe. Wel met uiteindelijk het doel; zichtbaar resultaat. Naast mijn 1,5 dag werkzaamheden bij de minor ondernemerschap onderneem ik in mijn eigen onderneming(en). Ook hier ligt de focus op resultaat. Via consultancy, training, ontwikkeling van didactische trajecten en coaching. Ik ben partner /eigenaar bij www.wom.nl, www.talentspot.nlen eigenaar van Brulboei Management.

Best grappig dat ik het beste van beide werelden kan combineren….  college geven, inhoudelijk bijdragen en mijzelf ontwikkelen in combinatie met het zakelijk inzetten van die kennis voor en bij klanten. Andersom de praktijk weer terug brengen in de studenten wereld! Een plezierige en prettige symbiose.

Mijn motto: Ontdek, ervaar en leer

Mijn ondernemingen :

Wij Ontwikkelen Mensen (www.wom.nl )

TalentSpot (www.talentspot.nl)

Brulboei Management

Studenten ervaren mij als: duidelijk, sterk motiverend, resultaatgericht, creatief  en praktisch. Maar ook: een hekel aan “studenten bullshitbingo” .

 

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Schulte

Jan-Willem Schulte

j.w.schulte@hva.nl 0651398103