Minor Start-up Shuffly goes abroad

Terug naar overzicht
Alumni
9 juni 2023 - Rutger

Shuffly

We speelden afgelopen week shuffly op het prachtige shuffleboard van minor26 start-up @playshuffly in KSH (want ja ja rennen… daar staat er eentje). Micky Verhaeg, eigenaar Shuffly: ‘Er zijn 14 grote shuffleboards in productie nu! Welke allemaal nieuwe modellen & primeurs zin. Persoonlijk record na record wordt verbroken. De grootste shuffleboards ooit verkocht. De duurste (en meest complexe) shuffleboards ooit verkocht. De meeste shuffleboards ooit verkocht. De omzet van vorig jaar is al ruimschoots binnen, wat min hoogste omzet ooit is.

En de grootste primeur; er gaan over enkele weken 3 shuffleboards naar de USA!!! Hoe vet is dat?! Nog even en er staan 3 shuffleboards gemaakt door mij op de boot naar Amerika

Het besef komt stukje bij beetje. In het begin had ik het helemaal niet door, hoe cool het is om te exporteren naar Amerika. Ik ben heel blij dat het de goede kant op gaat en ik zo successen ervaar. Een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen! Want eerlijk is eerlijk, die twifel om voor Shuffly te kiezen was ook voor een groot deel angst. Want ja, het is ook een groot risico. En het is niet gemakkelijk. Het is een nieuwe markt/ onbekend product. Maar de waardering is groot. Gewoon doen, ookal ben ik bang. Groot denken. Erin geloven. Stapje voor stapje vooruit.

Check de website