Life Dreamers: een netwerk van dromers die van concepten werkelijkheid maakt

Terug naar overzicht
Alumni
20 december 2023 - Jessica

Benjamin Conteh, een pionier in het eerste HvAxPatta team tijdens zijn minor, wist al snel dat ondernemen in zijn bloed zat. Wat begon als het maken van de eerste HvAxPatta hoodie groeide uit tot een enorm succes. Na zijn minor zette Benjamin zijn ondernemerspad voort met zijn eigen podcast agency, en wij spraken met hem om te ontdekken hoe zijn droom evolueerde en werkelijkheid werd.

Wat was je pad na de minor?
Na de minor liep ik stage bij Vunzige Deuntjes als marketeer. Vervolgens startte ik mijn eigen podcast agency, destijds bekend als Conteh Productions, nu omgedoopt tot Dreamers Networks. Een podcast agency met een netwerk van dromers die droomconcepten omzetten in werkelijkheid. Lang verhaal kort, ik heb veel gefreelancet in marketing en het ontwikkelen van creatieve concepten met merken. Een podcast agency met een netwerk van dromers die van concepten werkelijkheid maakt. Het is eerlijk gezegd te lang om het uit te typen maar lang verhaal kort, heb veel gefreelanced in marketing en hoe je toffe concepten kan ontwikkelen met merken.

Wat doe je nu?
Momenteel werk ik fulltime aan Life Dreamers, een platform om dromen uit te spreken en te delen met de wereld. Via podcasts, evenementen en masterclasses bieden we tools en inspiratie om dromen werkelijkheid te maken. Dreamers Networks, onze podcast agency, maakt hier ook deel van uit. Uiteindelijk wil ik dat Life Dreamers in Nederland een begrip wordt, een gevestigde naam waar men aan denkt bij het najagen van dromen. Eerst nationaal, om vervolgens internationale stappen te zetten.

Heb je een tip voor nieuwe startups?
Een waardevolle tip voor nieuwe startups: geef jezelf ruim de tijd om te leren. In deze tijd verwachten velen, en ik had dat ook, dat alles bijvoorbeeld binnen een jaar is gefixt en je onderneming meteen succesvol is. Maar succes vergt tijd; het kan soms 15, 20, of zelfs 30 jaar duren. Zodra je dit beseft, ga je heel anders ondernemen en keuzes maken. Great things take time.